Kedvence mini, közép vagy óriás, de tudásszintje problémás!

business man

Fegyelmezetlen, gyáva, utcán, kialításon, no meg a nyaraláson, rakoncátlan pára.

business man

Ez esetben várja Önt a Strázsa! Mentett kutya vagy pedigrés? A Strázsa kutyaiskolában csak a tudás a tét!

business man

Panzió

Budapest központjában, zöldövezet-parkok közelében. Lakásban tartott szobakutyák részére. Foglalkozással, napi 4x-5x-i sétáltatással, igény szerint etetés, megfelelő minőségű-mennyiségű étrend (gazdi hozhatja is) kirándulás, tanítás, házhozszállítás oda-vissza. A gazdi kérésének és a kutya igényének megfelelően. Kedvence nálam nem vendég, hanem családtag.  Szeretet, hozzáértés és megbízhatóság!

Fenntartó gyógyszerelés, vitaminok beadása, szem- fül cseppezés stb. megoldható. Továbbá egyedi igények- kérések előzetes megbeszélést követően, szintén teljesíthetőek. Amit hozni kell : oltási könyv (érvényes oltások, féreghajtás ), kullancscsípés ellen egész évben történő védekezés, szúnyogcsípés ellen a saját állatorvossal konzultálva, tavasztól- őszig történő védekezés, saját ágy- fekhely- pléd-párna. a megszokott saját és otthoni illatok miatt fontos ! Biztonság és komfort érzetet nyújt kedvencének.  Saját tálak, kedvenc játékok, jutifalatok, otthon megszokott csemegék.

Egyszerre csak egy- két kutyussal foglalkozom. Ennek ellenére nagyon fontos az ismerkedés, beszoktatás. Akik a Strázsa kutyaiskolában tanultak ill. tanulnak, már jól ismerjük egymást és ez nagyon fontos ahhoz, hogy boldog, örömteli, programokban gazdag kaland legyen a kutya számára a gazditól külön töltött idő. Az újaknál viszont ajánlott és ideális a reggeltől- estig, hosszabb távollét esetében még egy éjszakát is eltölteni nálam. Nagyon fontos, hogy a kutya tudja, értse jön a gazdija, nem hagyja el. Az igazi siker és boldogság, ha örömmel jön és örömmel megy haza.

Négylábú kedvence, aki családtag is egyben, érző lény és nem egy tárgy amit-akit bárhova-bárkihez leadunk. Azok a gazdik akik engem választanak, szeretetben és biztonságban tudhatják kedvencüket, mint ahogy az elmúlt több mint húsz év során.